Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο καινούργιο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», που έρχεται απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τετάρτη 28 Ιουνίου – Επεισόδιο 161

Η απαίτηση της Καλλιόπης, προκειμένου να συναινέσει στο γάμο τους, προβληματίζει τον Αστέρη και την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή η Στέλλα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του Φαρμάκη σχετικά με το χτύπημα στον πατέρα της.

Ο Μύρων, μην μπορώντας

να αντέξει αυτό που έμαθε για την Άσπα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι.

Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ενισχύσει την ένταση στο σπίτι. Ο Λευτέρης μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του για το φόνο του Στεφανή.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Διαβάστε επίσης: 

Τα 4 πιο κοινά λάθη που καταστρέφουν μια σχέση- Δεν είναι αυτά που νομίζεις

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Κατερίνα Στικούδη για Eurovision: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα