Κατερίνα Καινούργιου: Συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο -«Θέλω να τον κάνω tag, αλλά με έχει block»

H Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Τρίτης (3/1) βρέθηκε στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό την έχει κάνει block στο Instagram.

Οι σχέσεις των δυο παρουσιαστών φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί, με τις αναρτήσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου από την αποψινή βραδιά να το αποδεικνύουν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια

δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στην οποία έγραψε: «Θέλω να τον κάνω, tag αλλά με έχει block».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη  ένα στιγμιότυπο που ποζάρει με τον δημοσιογράφο και έγραψε: «Παιδιά… πώς γίνεται στο instagram να ξεμπλοκάρουμε ο ένας τον άλλον;».

Όσα είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του για την Κατερίνα Καινούργιου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Παντζιά: «Για τον γιο μου δεν είχα καμιά πληροφορία πριν την υιοθεσία»

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Κακουριώτης

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να πίνεις καφέ με άδειο στομάχι

Keywords
Τυχαία Θέματα