Κατερίνα Λιόλιου: «Έχω αντιμετωπίσει θεματάκια από άνδρες συναδέλφους μέσα στα χρόνια»

Η Κατερίνα Λιόλιου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν έχει βιώνει τον ανταγωνισμό από γυναίκες στο πλαίσιο της δουλειάς αλλά και για την προσωπική ζωή της.

Αρχικά, η Κατερίνα Λιόλιου παραδέχτηκε πως ουδέποτε είχε πρόβλημα με γυναίκες συναδέλφους, καθώς από η μία στηρίζει την άλλη, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πορείας της έχει αντιμετωπίσει θέματα από άνδρες. Ειδικότερα, δήλωσε:

«Από γυναίκες δεν είχα

ποτέ κανένα πρόβλημα. Ειδικά από συναδέλφους. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε πολύ μεταξύ μας και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναρωτήθηκε, αν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική ζωή της, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα διαβάζει πολύ, κάνει ψυχανάλυση και προσπαθεί να αγαπήσει τον εαυτό της, όπως ακριβώς είναι τώρα.

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε αυτόν τον 1,5 χρόνο. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Κανένας δεν μπορεί να μου δώσει έναν ορισμό γιατί είναι αφηρημένη έννοια.

Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

Η «Φάρμα» επιστρέφει στην τηλεόραση: Σε αυτό το κανάλι θα προβάλλεται

Keywords
Τυχαία Θέματα