Η «Φάρμα» επιστρέφει στην τηλεόραση: Σε αυτό το κανάλι θα προβάλλεται

H «Φάρμα», το δημοφιλές reality επιβίωσης που τα προηγούμενα χρόνια αναβίωσε μέσα από την συχνότητα του ANT1, επιστρέφει ξανά στην μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι επιβίωσης  θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star Channel και θα κάνει πρεμιέρα την καινούργια τηλεοπτική σεζόν..

Το πρώτο trailer του reality προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής και σήμερα το πρωί (12/6)  η παρέα του «Breakfast@Star» σχολίασε την επιστροφή του παιχνιδιού επιβίωσης

στην τηλεόραση.

«Πρόκειται για μια “Φάρμα” που δεν έχετε ξαναδεί. Έρχεται τον Σεπτέμβρη στο Star και πρόκειται να γίνει χαμός από δηλώσεις συμμετοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας.

«Η “Φάρμα” θα βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκεί θα συναντηθούν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τη φύση αλλά και με τους ίδιους τους τους εαυτούς. Η “Φάρμα” του Star δεν έχει σχέση με τίποτα από όσα έχετε δει στο παρελθόν. Θα καλλιεργήσουν τη γη, θα φροντίζουν τα ζώα και θα συμμετέχουν σε σκληρά αγωνίσματα,  είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Ο νικητής πρόκειται να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Είχα φτάσει στα όρια νευρικής ανορεξίας, ζύγιζα 44 κιλά»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν γίνεται να ρωτούν τον πατέρα μου, είναι ντροπιαστικό για μια γυναίκα»

«Το σιχαίνομαι το “Shopping Star”, χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα