Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Είχα φτάσει στα όρια νευρικής ανορεξίας, ζύγιζα 44 κιλά»

Καλεσμένες στο κανάλι του Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) στο YouTube βρέθηκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που είχαν στείλει οι διαδικτυακοί τους φίλοι.

Μέσα σ’ όλα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 44 κιλά.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου για τις διατροφικές διαταραχές

«Είχα

φτάσει στα όρια νευρικής ανορεξίας. Πριν 5 χρόνια ζύγισα 44 κιλά. Πήγα σε διατροφολόγο φυσικά και πήρα βάρος. Δεν ξέρω πώς προέκυψε. Δεν είχα πάθει αυτό που έβλεπα τον εαυτό μου και με έβλεπα παχιά. Με έβλεπα κανονική. Ο περίγυρος μου τότε μου έλεγε ότι δεν είναι φυσιολογικό είσαι πάρα πολύ αδύνατη. Εγώ επειδή είχα πάντα περιφέρεια, η περιφέρεια μου ήταν κομπλέ.

Οπότε εγώ από εκεί έβλεπα και έλεγα αφού δεν μαζεύει μια χαρά είμαι. Τα χέρια μου δεν τα έβλεπα όμως που είχαν γίνει σαν τον καρπό μου. Οπότε κάποια στιγμή θυμάμαι ήταν μια βδομάδα που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ, έτρεμαν τα πόδια μου. Είχαμε πάει στο διατροφολόγο και μου είχανε πει ότι είμαι σ’ ένα σκοινί, σε ένα τεντωμένο σκοινί. Η περνάς τον δρόμο τον άσχημο ή το φτιάχνεις. Το έφτιαξα με διατροφολόγο και γυμναστή αλλά ήταν περίεργο. Δεν το καταλαβαίνεις. Μπαίνεις σε ένα τριπάκι που δεν το καταλαβαίνεις», εξομολογήθηκε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν γίνεται να ρωτούν τον πατέρα μου, είναι ντροπιαστικό για μια γυναίκα»

Survivor All Star: Στο στόχαστρο των συμπαικτών της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη -Τι συνέβη;

«Το σιχαίνομαι το “Shopping Star”, χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα