Κώστας Τσουρός: Επιβεβαίωσε την παραμονή του στο MEGA – Ο διάλογος με την Ελεονώρα Μελέτη

Ο Κώστας Τσουρός αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον τους. Δημοσιεύματα ήθελαν τον γνωστό δημοσιογράφο να αποχωρεί από το Mega – μετά από δύο σεζόν που βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη – ωστόσο ο ίδιος διέψευσε κάθε τέτοια φήμη, αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο «Mega Καλημέρα».

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για τον

Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος αποχωρεί από το OPEN, όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος του «OPEN Weekend», η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα σχόλιο για τον Κώστα Τσουρό κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Mega Καλημέρα».

Ο διάλογος του Κώστα Τσουρού με την Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Εγώ πάντως εμπνεύστηκα από την Ελένη Τσολάκη, η αλήθεια είναι. Και θα υιοθετήσω τις δηλώσεις της. «Θα είμαι δίπλα του σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει». Για τον Τσουρό το λέω.

Kώστας Τσουρός: Νόμιζα ότι το λες για τον Κωνσταντάρα.

Ελεονώρα Μελέτη: Εσύ δεν είσαι στην εκπομπή; Ο Κωνσταντάρας έχει κλείσει στον ΣΚΑΪ από όσο ξέρω.

Κώστας Τσουρός: Γιατί; Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι.

Ελεονώρα Μελέτη: Όχι αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, λέω εγώ τώρα… “Είχα μάθει για την πρόταση που είχε αλλά το κράτησα μυστικό, όπως κάνουν οι φίλοι”.

Κώστας Τσουρός: Εδώ θα κάθομαι. Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά. Αυτή η καρέκλα δεν αλλάζει εκτός αν κάτσει η Ραμόνα Βλαντή που θέλει να είναι δίπλα σου. Για τη Ραμόνα φεύγω.

Διαβάστε ακόμα:

 Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος σε περιορίζει, ο δικός μου κράτησε 9 μήνες»

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

 «Σπαρτιάτες»: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους εάν αποδειχτεί σχέση με τον Κασιδιάρη;

Keywords
Τυχαία Θέματα