Κώστας Τσουρός σε Μενεγάκη: «Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει, τα νούμερα θα έρθουν»

Το ερχόμενο Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός κάνει πρεμιέρα στο Mega με δική του εκπομπή. «Ακόμα δεν είδες τίποτα» θα λέει ο γνωστός δημοσιογράφος στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο από εδώ και στο εξής, στις 13:40.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους, ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

και μίλησε για τα συναισθήματά του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ρωτήθηκε και για τα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που έδειξε να μην τον αγχώνει.

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός στην Ελένη Μενεγάκη

«Αλήθεια θα σου πω! Πάντα σε όποια εκπομπή ήμουν, με ενδιέφερε να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Επειδή τώρα προφανώς η ευθύνη η μεγαλύτερη είναι δική μου και όλο το βάρος πέφτει σε μένα, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αγχώνομαι περισσότερο.

Ασχολούμαι περισσότερο με το αποτέλεσμα, όχι με τα νούμερα. Βέβαια τα νούμερα είναι αυτά με τα οποία κρινόμαστε και είναι το εργαλείο της δουλειάς μας. Αλλά νομίζω πως αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει, τα νούμερα θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα