Λένα Ζευγαρά: Όλη η αλήθεια για τα 26.000 ευρώ για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Πριν από μερικά 24ωρα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διάφρα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Λένα Ζευγαρά να ζητά 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να εμφανιστεί στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που διοργανώνει η πόλη κάθε χρόνο.

Το πρωί της Τρίτης 14/2, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρόεδροος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμοου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από αυτό το θέμα.

«Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ,

τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά», είπε αρχικά, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για budget 26.000 ευρώ.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι «αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε.

Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουτσουρλής ανέφερε πως αναμένονται πάνω από 15.000 καρναβαλιστές φέτος στην Ξάνθη, με τα ξενοδοχεία σε Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη να αγγίζουν σε πληρότητα το 100%.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να ασχοληθώ με τον Μάριο και την Καρολίνα»

Νίκος Κοκλώνης: Έλαβε εξώδικο από τον Acun Ilicali λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα