Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές» – Η αυστηρή ανακοίνωση

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε μία άλλη πλευρά του ως παρουσιαστής στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στη «Φάρμα», καθώς έκανε μια αυστηρή ανακοίνωση στους συμμετέχοντες.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος για την ασυλία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε στους παίκτες την οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Πολύζου, τονίζοντας πως αν δεν είχε αποφασίσει ο ίδιος να φύγει μόνος του, θα το έκανε η παραγωγή του παιχνιδιού.

Μετά τον πολύ έντονο τσακωμό του Σπύρου Πολύζου με τον Γιώργο Τσάμη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

θέλησε να θυμίσει στους διαγωνιζόμενους, πως δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια και να συμπεριφέρονται με μη αποδεκτό τρόπο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια αυστηρή ανακοίνωση στους παίκτες της «Φάρμα»

«Πριν ξεκινήσουμε με τα διαδικαστικά και τα της ημέρας, θα ήθελα λίγο την προσοχή σας. Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω το εξής, αν δεν την έπαιρνε μόνος του, θα την παίρναμε εμείς, γιατί συμπεριφορές που δεν θα ήταν αποδεκτές έξω από εδώ, δεν είναι αποδεκτές και μέσα στη Φάρμα.

Αυτή είναι άποψη και της παραγωγής. Εδώ ήρθαμε να περάσουμε καλά, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες και να κερδίσει ο καλύτερος», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα