Βασίλης Μπισμπίκης: Ταξίδεψε στην Αμερική για χάρη της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα αυτή την περίοδο, καθώς καθημερινά κάνει γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός», στην οποία υποδύεται τον «Ανδρέα Βρουλάκη», ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κάνει ένα ταξίδι.

Τις τελευταίες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Η τραγουδίστρια κάνει συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς – κι όχι μόνο – συνεχίζοντας έτσι την περιοδεία που ξεκίνησε μέσα

στο καλοκαίρι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στην Αμερική για τη Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της. Εδώ και δύο εικοσιτετράωρα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε στην Αμερική προκειμένου να είναι κοντά της.

Οι δυο τους είναι full in love κι όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχουν στην Αθήνα είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Συνεπώς, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν άντεξε για πολύ μακριά από τη Δέσποινα Βανδή και πήγε να τη βρεί.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες από έξοδό τους στην περιοχή Σόχο, η οποία είναι πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα