Συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για εμένα»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βιώνει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από λίγες ημέρες «έχασε» την πολυαγαπημένη γάτα της, γεγονός που της στοίχισε πολύ.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο stories και μίλησε για το θλιβερό γεγονός χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε συγκινημένη για την απώλεια της γάτας της

«Γεια σας,

καιρό έχουμε να τα πούμε. Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω και τι να πω. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για εμένα για όσους με ακολουθείτε ίσως να έχετε δει για την απώλεια που είχα.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, είναι δύσκολο ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να το ξεπεράσω.

Παιδεύτηκε πολύ. Θέλω να σταθώ στο ότι η Σούκι και εκεί που είναι, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω να την έχω ως μια ωραία ανάμνηση γιατί περάσαμε σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί. Είναι δύσκολο πολύ, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Σας ευχαριστώ όλους που μου στείλατε μήνυμα και ενδιαφερθήκατε και ρωτούσατε και για αυτό το λόγο κάνω και αυτά τα Stories», ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/10/231010215211_valavani1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/10/231010221916_valavani2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα