Μαντώ Γαστεράτου: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της

Την ενός έτους κόρη τους, Κυβέλη, βάφτισαν την περασμένη Κυριακή (23/7) η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μυστήριο τελέστηκε νωρίς το μεσημέρι σε κτήμα έξω από την Αθήνα, ενώ νονά της μικρής ήταν η καλή φίλη της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού, Ζωή Κρονάκη.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media,

η Μαντώ Γαστεράτου και οι καλεσμένοι της μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε.

Σήμερα (25/7), η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές ακόμη φωτογραφίες με την κόρη της και το παραμυθένιο σκηνικό που είχε στηθεί στη βάφτισή της.

«Η Κυβέλη στην χώρα των θαυμάτων», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL (@madogasteratou)

Οι on camera δηλώσεις της Μαντούς Γαστεράτου και της Ζωής Κρονάκη μετά τη βάφτιση της Κυβέλης

Αμέσως μετά τη βάπτιση, μαμά και νονά παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και μίλησαν για το ευτυχές γεγονός.

«Έγινε και αυτό. Ήμουν τόσο αγχωμένη και δεν το περίμενα. Έχει τόση ζέστη και φοβόμουν για τους ανθρώπους και το μωρό μου. Κουμπάρα μου, να πάρει τις χάρες σου και να είμαστε όλοι καλά», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Τη βαφτίσαμε παρά τον καύσωνα. Είναι ένα μωράκι ήρεμο, χαρισματικό, υπέροχο και εγώ το ένιωσα πάρα πολύ το μυστήριο. Δεν σταματήσαμε να κλαίμε», ανέφερε η Ζωή Κρονάκη, με τη Μαντώ Γαστεράτου να προσθέτει: «Τόσο κλάμα ούτε στον γάμο μου».

«Μας άρεσε πολύ σαν όνομα γι’ αυτό το επιλέξαμε. Ηχεί στα αυτιά μας πολύ όμορφα, είναι μελωδικό», αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου για το όνομα που έδωσαν με τον Νίκο Ισηγόνη στην κόρη της.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τριαντάφυλλος: Η αποκάλυψη για τη σύζυγό του -«Σε ένα από τα πρώτα μας ραντεβού πήγα να της πιάσω το χέρι και…»

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να σχολιάζεις σε μια έγκυο

Keywords
Τυχαία Θέματα