«Προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή τη συμφωνία»

Στους «Παγιδευμένους» παρακολούθησε φέτος το τηλεοπτικό κοινό τον Βασίλη Τριανταφύλλου.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο δραματικό σήριαλ του ANT1, o γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

Mεταξύ άλλων, ο Βασίλης Τριανταφύλλου μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική του διαδρομή, αλλά και την πρόταση γάμου που έκανε πρόσφατα στη σύντροφό

του.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου μιλά για την επαγγελματική του πορεία

«Βεβαίως και έχω κάνει άλλα επαγγέλματα πέρα από αυτό του ηθοποιού αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Έτσι ξεκινήσαμε. Τα πρώτα χρόνια γινόταν συνδυαστικά στα υδραυλικά με τον πατέρα μου και τον θείο μου στην οικοδομή και για πολλά χρόνια στην εστίαση», είπε αρχικά ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχει υπάρξει κάποια δουλειά από την οποία να έμεινα απλήρωτος, υπήρξαν όμως αρκετές δουλειές που ήταν κακή η συμφωνία για να την ακολουθήσω. Δηλαδή προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή την συμφωνία».

Η πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του ότι «όταν έκανα πρόταση γάμου στην σύντροφο μου… νόμιζε ότι κοιμόταν, ότι το έβλεπε στον ύπνο της γιατί την έπιασα στον ύπνο».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με Canadair: Νεκροί οι δύο πιλότοι

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι κάτι φυσιολογικό μια τρανς γυναίκα να παίξει στην Επίδαυρο»

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο -«Το σώμα ακόμα υποφέρει»

Keywords
Τυχαία Θέματα