Μαρέβα Μητσοτάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία

Μεγάλη είναι η χαρά στην οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε για δεύτερη φορά την έμπρακτη στήριξη του ελληνικού λαού και βγήκε νικητής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία να λαμβάνει ποσοστό που αγγίζει σχεδόν στο 40%.

«Είναι για μένα ξεχωριστή τιμή να αναλαμβάνω αυτή την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

με ορίζοντα 4ετιας. Εξ αρχής είχα θέσει ως στόχο η χώρα να έχει μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Χρειάστηκαν δυστυχώς δύο εκλογές. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη.

Οι πολίτες έχουν κάθε δικαιώμα να περιμένουν ένα καλύτερο μέλλον. Θα κάνουμε μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Έχουμε μια άνετη πλειοψηφία. Θα συγκροτήσω άμεσα στη συγκρότηση κυβέρνησης σκληρής δουλειάς με πολύ συγκεκριμένη αποστολή που θα τους αναθέσουμε», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη του στις δεύτερες εκλογές.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία και συνεχάρη δημόσια τον πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

Το πρώτο μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές

«Συγχαρητήρια Κυριάκο! Τα κατάφερες! Χάρη στην πειθαρχία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά σου!

Η σκληρή δουλειά – ακούραστα για τέσσερα χρόνια – η αγάπη σου για την προσφορά και η ανθρωπιά που σε διακρίνει σε οδήγησαν για άλλη μια φορά στον στόχο σου! Θα είμαστε πάντα εκεί για σένα, Κυριάκο. Πάντα περήφανοι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά»

 Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και χαίρομαι γι’ αυτό»

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Keywords
Τυχαία Θέματα