Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει με την Αφροδίτη Λιάντου και της εύχεται για τη γιορτή της

Η Εβελίνα Παπούλια έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη στη ζωή της, ωστόσο κανένας και τίποτα δε συγκρίνεται με τη γέννηση και την ανατροφή της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου. Οι δυο γυναίκες είναι πολύ δεμένες και συνδέονται από μια όμορφη και τρυφερή σχέση.

Η Αφροδίτη Λιάντου αποφάσισε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και έτσι, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει για δύο

σεζόν σε καθημερινή σειρά, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δικά τους τραγούδια. Πρόσφατα, μάλιστα, δημιούργησε και τη δική της εταιρεία με τσάντες.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι πολύ υπερήφανη για την κόρη της, τη χαίρεται και την καμαρώνει να εξελίσσεται και να εκπληρώνει σιγά – σιγά τους στόχους και τα όνειρά της. Η ηθοποιός στέκεται πάντοτε πλάι της, τη συμβουλεύει και τη στηρίζει, όπως άλλωστε κάνει και η Αφροδίτη Λιάντου στη μαμά της.

Η Εβελίνα Παπούλια εύχεται στην Αφροδίτη Λιάντου για τη γιορτή της

Σήμερα, είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια, καθώς η Αφροδίτη Λιάντου έχει την ονομαστική γιορτή της. Η μητέρα της, λοιπόν, της ευχήθηκε δημόσια, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

«Χρόνια πολλά για την γιορτή σου ζωγραφιά μου!!! Παντοτινή μου αγάπη!!! Υπέροχο φωτεινό μου πλάσμα!!! Σε ευχαριστώ που έχεις κάνει την ζωή μου τόσο όμορφη… Σε λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η επέτειο γάμου με τον Μάνο Νιφλή

 Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το on air παράπονό της

 Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα