Γιώργος Γεροντιδάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η ευχή για τη γιορτή της

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει μεγάλα και λαμπρά βήματα, μιας και πρωταγωνιστεί σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

Φέτος, πρόκειται να τον δούμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον «Σασμό», που προβάλλεται καθημερινά στον ALPHA και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Παράλληλα, με την καλή πορεία των επαγγελματικών του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι πολύ ευτυχισμένος και

στην προσωπική ζωή του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Εκείνος υποδύονταν τον «Μελέτη» και εκείνη ήταν η make up asrtist των συντελεστών, συνεπώς η γνωριμία δεν άργησε να έρθει.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου έχουν επιλέξει να κρατάνε χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους χαίρονται τον έρωτά τους και κανείς δεν αποκλείει την επισημοποίηση της σχέση τους στο μέλλον.

Σήμερα, η Άσπα Κωνσταντοπούλου έχει την ονομαστική γιορτή της και ο Γιώργος Γεροντιδάκης της ευχήθηκε δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

 Ηλίας Βρεττός: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» – Στον αέρα το trailer

 Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε από την εκπομπή και υπέγραψε στο Open

Keywords
Τυχαία Θέματα