Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Πέντε χρόνια μαζί! Η ανάρτηση για την επέτειό τους

Ο Μάιος είναι πολύ ξεχωριστός μήνας για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη, καθώς αποτελεί τον μήνα που έγιναν από απλοί γνωστοί ζευγάρι και ξεκίνησαν να συμπορεύονται στη ζωή. Σαν χθες πριν από πέντε χρόνια, οι δρόμοι της παρουσιάστριας και του γυναικολόγου ενώθηκαν και εκ τότε παραμένουν αχώριστοι.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να συνάντησαν το εμπόδιο της απόστασης – αφού εκείνος ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στην Ελβετία – και με τον κορονοϊό αυτή η κατάσταση να έγινε πιο δύσκολη, μιας και απαγορεύτηκαν τα ταξίδια, ωστόσο ξεπέρασαν κάθε σκόπελο και σήμερα είναι

ευτυχισμένοι μαζί.

Βέβαια, δεν είναι μόνοι, καθώς στη ζωή τους υπάρχει η κόρη τους, η Κατερίνα, η οποία σε περίπου έναν μήνα θα γίνει δύο ετών. Ο ερχομός της κόρης τους αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο για τη σχέση τους, αφού ήρθαν ακόμα πιο κοντά και έγιναν οικογένεια.

Ανήμερα της επετείου τους, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με τον Στέλιο Μανουσάκη, στις οποίες λάμπουν από ευτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρά και αγάπη», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ανθή Βούλγαρη: «Το θέμα υγείας που πέρασα είναι ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου»

 Μπέσσυ Αργυράκη: Οι αποτυχημένες δίαιτες, η αδυναμία στα γλυκά και η βραδινή ατασθαλία

 Περιπέτεια για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της: «Του είπαμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία»

Keywords
Τυχαία Θέματα