Μαρία Σολωμού: «Υπέφερα στην κανονικότητα, 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Η Μαρία Σολωμού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης και προέβη σε μια εξομολόγηση για την περίοδο της ζωής της που είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά, προσπαθώντας να συνηθίσει μία κανονικότητα, η οποία τελικά δεν της ταίριαζε.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ένα πολύ μεγάλο γεγονός την έκανε να ταραχτεί και να αναθεωρήσει για όσα πίστευε, αλλάζοντας, παράλληλα, όσα πράγματα δεν της άρεσαν στη ζωή της.

«’Εχω βουλιάξει στην κανονικότητα και κόντεψε να με βρούνε… βουλιαγμένη. Ήταν παλιά και ξεβούλιαξα πολύ απότομα… Ξέρεις, για να ανέβεις

ξανά πρέπει να σε ταράξει κάτι πολύ έντονο. Σύντροφος, παιδί, πολλή δουλειά, κάποια στιγμή τα “παίζεις”, εγώ πέρασα αρκετά δύσκολα μια περίοδο και βούλιαξα.

Τα κενά μου ήταν να κάτσω στον καναπέ. Δεν ήμουν καλά. Τότε συνέβη κάτι πολύ προσωπικό που με ταρακούνησε πολύ άσχημα που με πέταξε από τον καναπέ και είπα “κάτσε να κοιταχτώ στον καθρέφτη να θυμηθώ ποια είμαι λίγο“», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Έκλαιγα όλη μέρα, έπαθα αυτοάνοσα», εξομολογείται η Μαρία Σολωμού

Στη συνέχεια της εξομολόγησής της η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως επί επτά χρόνια βρισκόταν σε μια κατάσταση που την «έπνιγε», ωστόσο θεωρούσε πως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει αυτοάνοσα. Όταν τελικά άκουσε το σώμα της και βγήκε από μια σχέση, συνήλθε.

«Δεν κατάλαβα τι ήταν! Νόμιζα ότι είναι έρωτας, νόμιζα ότι έτσι πρέπει να είναι… Επίσης, όταν μπαίνεις σε μια κανονικότητα από ανθρώπους που δεν είναι κανονικοί, τα πράγματα είναι τεταμένα. Λες τώρα πότε θα βουλιάξει το καράβι; Περιμένεις και λες θα σωθώ ή όχι. Για μένα είναι κακή η κανονικότητα.

Τότε πίστευα ότι εγώ είμαι λάθος γιατί όλοι έτσι ήταν. Ήμουν 35 και ένιωθα 145, έπαθα 100 αυτοάνοσα. Για επτά χρόνια σηκωνόμουν κάθε πρωί από το κρεβάτι και έκλαιγα από τη μέση μου και μου έλεγαν οι γιατροί δεν έχεις τίποτα. Χώρισα και έγινα καλά. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας, εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω…», ήταν τα λόγια της Μαρίας Σολωμού.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία της ενός μηνός κόρης της μετά την έξοδο από το μαιευτήριο

 Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεσκεπάζει τον Νίκο Μπάρτζη: «Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό»

 Τάμτα: «Έκανα πολλά λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα