Μαριάντα Πιερίδη για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον έχουμε καταδικάσει πριν καν γίνει το δικαστήριο»

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Αλέξης Γεωργούλης, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου, με την υπόθεση να ερευνάται από τις βελγικές αρχές.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Χριστίνα Βουδούρη η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία τόνισε πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που χειριζόμαστε τέτοιου είδους θέματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει.

«Έχουμε καταδικάσει έναν άνθρωπο

πριν καν γίνει το δικαστήριο. Ό,τι είναι να γίνει θα το κρίνει το δικαστήριο. Εγώ δεν είμαι δικαστής και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος να τον δικάζουμε πριν γίνει το ο,τιδήποτε. Όπως πρέπει να προστατεύεται το θύμα, πρέπει να προστατεύεται και ο θύτης.

Δε γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα έτσι. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι αυτή αλλά μπορεί και να είναι, που άδικα κατηγορείται ένας άνθρωπος αλλά ποτέ μετά δεν επανέρχεται εκεί που ήταν. Αν καταδικαστεί, εύχομαι στη γυναίκα να καταφέρει να επανέλθει. Αν όμως, αθωωθεί τι θα κάνουμε μετά;», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Θοδωρής Μαραντίνης: Επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Σάκης Ρουβάς: Ο μικρότερος γιος του έχει γενέθλια και ποζάρουν μαζί αγκαλιά -Η τρομερή ομοιότητά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα