Μάριος Φραγκούλης: Στεναχωρημένος για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ -«Είχαμε βρεθεί σε διάφορες περιστάσεις»

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει από χθες η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 96 της χρόνια στο παλάτι του Μπαλμόραλ.

Πολύς είναι ο κόσμος από κάθε άκρη της γης που στεναχωρήθηκε με την απώλεια αυτή, αφού ήταν ίσως ένα από τα ελάχιστα αναγνωρίσιμα πρόσωπα σ’ αυτό τον πλανήτη και σήμα -κατατεθέν.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν και δημόσια τη λύπη τους ήτανκαι ο δικός μας Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος είχε συναντήσει σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

τη βασίλισσα.

«Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι τόσο λυπημένος που άκουσα την είδηση του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Έχοντας συναντήσει την ίδια σε αρκετές φιλανθρωπικές περιστάσεις, μπορώ μόνο να αισθάνομαι ακραία ευγνωμοσύνη για το έργο της, την απόλυτη δέσμευσή της να είναι μία από τους πιο σημαντικούς και εμπνευσμένους ηγέτες που ο κόσμος γνώρισε ποτέ.

Οι βαθύτερες προσευχές και σκέψεις μου είναι με τη Βασιλική Οικογένεια σε αυτή την περίοδο θλίψης… “Με τα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι κάποια χαρακτηριστικά της ηγεσίας είναι καθολικά και συχνά αφορούν την εύρεση τρόπων ενθάρρυνσης των ανθρώπων να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους, τα ταλέντα τους, τις διορατικές τους γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την έμπνευσή τους, να συνεργαστούν“», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Φραγκούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Λίλιαν Αρχοντή: Οι νέες δηλώσεις μετά την καταγγελία για αστυνομική βία -«Είδα να πετάνε το παιδί μου κάτω»

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα μετά την περιπέτεια που περνά με την υγεία της -«Nιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα