Μάρκελλος Νύκτας για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο “Fame Story” ασχολιόταν με τον εαυτό του μπροστά σε έναν καθρέφτη»

Με αφορμή την επιστροφή του «Fame Story» στην τηλεόραση, ο Μάρκελλος Νύκτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο σχεδιαστής θυμήθηκε στιγμές από την εποχή που ήταν καθηγητής στη μουσική ακαδημία του ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση», είπε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας.

Στη

συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Είχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες.

Υπήρχαν άλλα παιδιά που έλεγαν “αυτό δεν μου πάει”, “αυτό δεν είμαι εγώ”, κάτι σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;».

Η απάντηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ήταν μαθητής του στο εν λόγω μουσικό talent show, ο Μάρκελλος Νύκτας απάντησε: «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling».

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Κανέλλος: Πήρε απαλλαγή από τον στρατό -«Έβαλα τη φούστα μου και…»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αντίδρασή της για τη συμμετοχή της στο «I’m a Celebrity, get me out of here»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για «Μουρμούρα»: «Ο “κυρ Ηλίας” γνωρίζει άλλη γυναίκα που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα