Βάνα Μπάρμπα: «Οι όμορφες γυναίκες σε αυτή τη χώρα είναι καταραμένες»

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τη Βάνα Μπάρμπα στο «Πρωινό» και μαζί έκαναν μια ενδιαφέρουσα και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο οικοδεσπότης ρώτησε την ηθοποιό, αν θα έκανε ξανά σίριαλ, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αυτό το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά για εκείνη.

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε πως η ομορφιά της στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της και εξήγησε τον συλλογισμό της, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή. Ακόμα, η ηθοποιός δήλωσε πως αυτή η χώρα καταδικάζει την ομορφιά και δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ τις

όμορφες γυναίκες.

Όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στον Γιώργο Λιάγκα

«Σίριαλ δεν ξανά κάνω. Δεν μπορώ… Δεν αντέχω. Βλέπω σπουδαίες γυναίκες και γι’ άλλη μια φορά θα πω πόσο σπουδαίους ηθοποιούς έχουμε στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να βλέπω μια γυναίκα 20 χρόνια πιο μεγάλη από εμένα και να της κάνουν κοντινά…

Θα μου πεις ότι ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη αλλά εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που θα με δείτε να παίζω τη Μήδεια. Εγώ πρέπει να είμαι η εικόνα μου και η εικόνα μου δεν μπορεί να είναι συνέχεια εκτεθειμένη στην καθημερινότητα. Μεγάλωσα. Έχω αυτογνωσία.

Σε αυτή τη χώρα τα σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν, ειδικά όταν είναι θηλυκά. Οι γυναίκες μετά τα 50 δεν δίνουν σημασία, είναι τραγικό πόσο αφημένες είναι και εγώ εκεί θέλω να τις στηρίξω. Ο άντρας στα 60 και στα 65 κάνει ό,τι θέλει. Παίζει.

Η γυναίκα είναι εγκαταλελειμμένη ή την έχει παρατήσει για μια μικρή και μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά ή δεν τους δίνουν σημασία. Ακόμα και στην παρουσίαση έχω βαρεθεί να βλέπω τις ξανθές με τις μπούκλες. Έλεος ρε φίλε. Υπάρχουν γυναίκες 60 χρονών που και στέκονται ωραία και έχουν λόγο. Η ομορφιά είναι τεράστια δύναμη και μιλάει η γυναίκα που τη χρησιμοποίησε.

Το ταλέντο μου ήταν η ομορφιά μου, όμως από εκεί και πέρα ένας άνθρωπος έχει να δώσει πολλά. Σε αυτή τη χώρα δεν θα πει κανείς για το ταλέντο σου, έτσι θα φύγεις. Είμαστε στη χώρα του φθόνου. Εδώ είναι η χώρα που δεν δέχεται την ομορφιά.

Εμένα η έντονη ομορφιά μου δεν μπορούσε να είναι ανεκτή. Οι γυναίκες που έχουν την ομορφιά σε αυτή τη χώρα είναι καταραμένες και αυτό το πιστεύω απόλυτα. Δεν θα τις ανεχθεί ποτέ», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

 Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: «Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα, δεν μένουν μαζί» -Ο μοναδικός λόγος που έχουν επικοινωνία

 My Style Rocks: Η νέα διαγωνιζόμενη έρχεται με αέρα… Καναδά!

Keywords
Τυχαία Θέματα