Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το καλοκαίρι του 2021 μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος φάνηκε πως έκανε τον κύκλο του και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Παρά τον χωρισμό

τους σε προσωπικό επίπεδο, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούν άριστες σχέσεις και ο ένας στηρίζει τον άλλον στα επαγγελματικά του. Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» αποτελεί θαυμάστρια του τραγουδιστή και έτσι πηγαίνει στα live του, ενώ και εκείνος βρίσκεται δίπλα της στις θεατρικές πρεμιέρες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό και ανάμεσα στο κοινό η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός έδωσε το «παρών», στηρίζοντας έτσι τον πρώην σύντροφό της και διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες του σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Στο στιγμιότυπο που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή, ο τραγουδιστής περνάει σχεδόν μπροστά από την παρουσιάστρια χωρίς να τη χαιρετάει. Στη συνέχεια, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά βίντεο από τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ εκείνος ερμήνευε τα αγαπημένα της κομμάτια.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε, μάλιστα, να σχολιάζει «ένας και μοναδικός».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

 Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

 Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα