Ματίνα Παγώνη: Κατακεραυνώνει τον Θάνο Τζήμερο -«Ντροπή του! Ένας πραγματικός άνδρας δεν γράφει ποτέ μία τέτοια έκφραση»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Θάνος Τζήμερος για τη νέα υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.  Συγκεκριμένα, μέσα από post στο προφίλ του στο Facebook, ο ίδιος την αποκάλεσε «άγαμη και άτεκνη», με αφορμή το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως

επικεφαλής στο νεοσύστατο υπουργείο.

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Action 24, «Πρωινή Ζώνη» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον Θάνο Τζήμερο, ξεσπώντας για την αιχμηρή ανάρτησή του.

«Αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Αυτό που έγραψε ο Τζήμερος δεν είναι απλώς σεξιστικό, είναι απαράδεκτο ένας άνδρας, πραγματικός άνδρας, δεν γράφει ποτέ μία τέτοια έκφραση. Αλλά του απαντώ ότι μία γυναίκα που δεν έχει παιδιά σε ένα υπουργείο να είναι πάρα πολύ καλή και να φέρει αποτελέσματα, γιατί θα δει τα θέματα πάρα πολύ αντικειμενικά και θα τα προχωρήσει μπροστά. Είναι ντροπή του αυτά τα οποία έγραψε» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα του Action24.

Η απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Σοφία Ζαχαράκη απάντησε για την επίθεση που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο: «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν. Σίγουρα πάντως πρέπει να σας πω ότι η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο, χωρίς κανέναν περιορισμό, δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές».

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Μουτσινάς: Όσα είπε λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ -«Αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν… 104»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην παραλία και σε μια φωτογραφία που δεν περιμέναμε

Αντώνης Κανάκης: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ANT1 – Η ανακοίνωση του σταθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα