Σάββας Πούμπουρας: Έβγαλε βιαστικά το μικρόφωνό του on air -«Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το»

Για ακόμη ένα μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega.

Την ώρα που η παρουσιάστρια επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο συνεργάτης της, Σάββας Πούμπουρας, έδειξε ότι βιαζόταν να φύγει από το πλατό.

«Κάπου εδώ, παιδάκια μου, σηκωθείτε, κλείσαμε!», είπε η Ελένη Μενεγάκη

στο τηλεοπτικό κοινό, με τον Σάββα Πούμπουρα να ακούγεται: «Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το».

«Πολλά φιλάκια! Θέλω να κλείσω στην ώρα μου. Σας αγαπώ», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής εκπομπής

Η ενόχληση του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής

Στη χθεσινή εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της έκαναν μια ζήτηση για την ενασχόληση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την τηλεόραση. Σε κάποιο σημείο, όταν ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να εκφράσει την άποψή του για το θέμα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει πλήρως το σκεπτικό του και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

«Δεν νομίζω ένας άνθρωπος π.χ. εγώ να καταφέρνω να ορίσω την τύχη της εκπομπής αν εγώ είμαι γκάου και γκασμάς. Μισό λεπτό. Η εκπομπή όμως θα μπορέσει να με βγάλει στην άκρη. Μισό λεπτό ρε παιδιά, να ολοκληρώσω;

Λίγες ημέρες έμειναν, να ολοκληρώσω, μισό λεπτό. Λέω ότι ο άνθρωπος που θα είναι γκασμάς, χύμα και δεν θα μπορεί να τα πει σωστά είτε θα παραγκωνιστεί είτε θα του γίνουν συστάσεις είτε θα κάτσει λίγο στην άκρη είτε θα του δώσεις ένα συγκεκριμένο ρόλο π.χ. 5-10 λεπτά. Δεν μπορεί να καταστρέψει ένας το σύνολο», είπε με νόημα ο Σάββας Πούμπουρας.

«Επειδή τον ξέρω έχει περάσει από συγκεκριμένους συνεργάτες, τους οποίους γνωρίζω κι έχει περάσει τις εξετάσεις. Αντέχει», κατέληξε ο παρουσιαστής

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πηγαίνω στο Άγιο Όρος, κάνω την αυτογνωσία μου εκεί»

Νίκος Μουτσινάς: Όσα είπε λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ -«Αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν… 104»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην παραλία και σε μια φωτογραφία που δεν περιμέναμε

Keywords
Τυχαία Θέματα