Μελίνα Μεταξά για Βασάλο – Σταυρούλα: «Είδα πράγματα που εσείς δεν είδατε»

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» παραχώρησε η Μελίνα Μεταξά στο «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ρωτήθηκε για όλους και για όλα και έδωσε τις απαντήσεις της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μελίνα Μεταξά αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, αναφέροντας πως έχει δει πράγματα που εμείς δεν έχουμε δει, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη στάση και τη συμπεριφορά εκείνου.

«Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν είχαμε

καμία επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι. Καλύτερα είναι να ρωτήσετε τα παιδιά. Δεν μπορώ να μπαίνω μέσα στις σχέσεις των ανθρώπων. Εγώ σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη, που είπε στον Κωνσταντίνο Βασάλο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ερωτευμένη μαζί του,  η ίδια ξεκαθάρισε:

«Εγώ ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι η Σταυρούλα ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ήξεραν όλα τα παιδιά, ήταν το θέμα που συζητούσαν όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Μάλλον δεν φάνηκε μπροστά στις κάμερες και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι ο Χανταμπάκης είπε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του».

Παράλληλα, η Μελίνα Μεταξά αναφέρθηκε και στη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου μέσα στο παιχνίδι αλλά και τη σχέση που είχαν οι δυο τους. Η πρώην Survivor τον κατηγόρησε για διπροσωπία, τονίζοντας πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του. Ειδικότερα, είπε:

«Ο Βασάλος άλλες φορές έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη μας έλεγε άλλα πράγματα. Και είχαμε εμείς κόντρα μεταξύ μας και αυτός ήταν μια χαρά. Σίγουρα είχε τη στρατηγική του. Ο Βασάλος προσπαθεί να ανακατέψει τους παίκτες για να τους ρίξει την ψυχολογία στο παιχνίδι και να φύγουν. Έχουν έρθει παιδιά και μου έχουν πει ότι το κάνει αυτό και δημιουργεί μπερδέματα μεταξύ των παικτών.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με τον Βασάλο από την αρχή. Μου έλεγε ότι το χειρότερό του είναι να μιλάω κυπριακά. Μετά μου έλεγε ότι θέλω πάντα να λέω τον τελευταίο λόγο. Κάποια στιγμή σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του, ένιωθα συνεχώς μια πίεση και γι’ αυτό δεν ήρθαμε κοντά, δεν του μιλούσα καν».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός του «Survivor All Star»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Νίκο Βέρτη: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρόμαξα με το θέμα της υγείας μου» – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον της

Keywords
Τυχαία Θέματα