Μελίνα Νικολαΐδη -Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Είναι αχώριστοι! Η νέα κοινή φωτογραφία στα social media

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διατηρούν δεσμό εδώ και περίπου έναν χρόνο! Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer είναι full in love και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, όπως συνέβαινε στην αρχή της σχέσης τους.

Το ζευγάρι μπορεί να περνά αρκετά διαστήματα χωριστά, μιας και η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, ωστόσο το φετινό Καλοκαίρι

η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στην Ελλάδα και οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Χτες το απόγευμα (16/8), η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από τον καθρέφτη ενός ασανσέρ.

«Όταν σε αναγκάζουν να βγάλεις μία φωτογραφία» έγραψε η Μελίνα Νικολαΐδη στο Instagram Story της, ενώ παράλληλα έκανε mention τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας του ζευγαριού

Πριν από κάποιους μήνες, στον αέρα του «Happy Day» αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της σχέσης και της γνωριμίας του ζευγαριού.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η 19χρονη πήγαινε στο γυμναστήριο του personail trainer μαζί με τη μητέρα της και εκεί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Οι δυο τους ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Στον αέρα τα νέα τρέιλερ με τα πρόσωπα του σταθμού

Britney Spears -Sam Asghari: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Κώστας Μαρτάκης: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δική του οικογένεια -«Μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη και να κάνω παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα