Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Σταμάτησε η ζωή μου εκεί -Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου κατά την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγες μέρες μετά από αυτό το τόσο σοκαριστικό γεγονός, η μητέρα του 29χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα και ζήτησε δικαίωση για

την δολοφονία του παιδιού της.

Όσα είπε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στην κάμερα του Star

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό. Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και το έμαθα, εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε η ζωή μου εκεί, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του. Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον άνθρωπο που δολοφόνησε  τον γιο της, η ίδια είπε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει εγώ το παιδί το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Δηλώσεις στο Star έκανε και ο αδελφός του 29χρονου, ο οποίος υπογράμμισε: «Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Γρηγόρης Μόργκαν: Το κοινό βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ξεσπά η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες, τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διοργάνωσε baby shower λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα