Μελίνα Νικολαϊδη: Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Η σχέση τους μετρά μερικούς μήνες, με τους δυο τους να είναι full in love και να μην κρύβουν τα συναισθήματά τους. Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο 34χρονος γυμναστής γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο που διαθέτει στα νότια προάστια, μιας και εκεί γυμνάζεται η τραγουδίστρια.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, με τις πρώτες φωτογραφίες

να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης απολαμβάνουν τον έρωτά τους στις δημόσιες εξόδους  τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι.

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» συνάντησε τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του, όμως εκείνος απέφυγε ευγενικά να απαντήσει σε κάποια ερώτηση, μη κρύβοντας την αμηχανία του. Ο γνωστός personal trainer αρκέστηκε να σχολιάσει: «Περάσαμε ωραία με τη Μελίνα, όλα τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας για τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω, έχω δύο παιδιά και θέλω να τα μεγαλώσω»

 Αθηνά Οικονομάκου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και οι φίλες της την αποθέωσαν

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1; Η απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα