Μυρτώ Αλικάκη σε Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο: «Παιδιά, πάτε καλά; Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα και με βασάνιζε καιρό»

Η Μυρτώ Αλικάκη  ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4».

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια εξομολογητική συνέντευξη, μίλησε -μεταξύ άλλων- μίλησε για το διαζύγιο της από τον Πέτρο Λαγούτη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ένιωθε όταν έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά της για αυτό το θέμα.

«Είναι πιο υγιές να δίνεις κι αυτήν την πληροφορία σε έναν άνθρωπο που μεγαλώνει, ότι ξέρεις κάτι έχω κάνει ένα λάθος. Δεύτερον, έχω πάντα δικαίωμα σε δεύτερη

ευκαιρία. Τρίτον, η αγάπη δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο, έχει πολλά, τέταρτον αυτή η συζυγική ζωή που όλοι μπροστά σε αυτήν και νιώθουμε ανεπαρκείς, είναι στα αλήθεια η πιο δύσκολη πίστα της ζωής.

Το να μην λειτουργήσει, είναι ανθρώπινο. Γιατί να νιώθουμε αυτήν την εφιαλτική ματαίωση ότι δεν τα καταφέραμε; Το έχω ζήσει αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Στη συνέχεια, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε την ηθοποιό αν απογοητεύτηκε όταν ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει happy end στη σχέση της, εκείνη απάντησε: «Παιδιά, πάτε καλά; Αυτό μου ήταν πιο δύσκολο από το να παραδεχτώ όλα τα υπόλοιπα. Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε. Αυτό με βασάνιζε πάρα πολύ καιρό. Το φορτώνεσαι γιατί είναι μέσα σου».

Η Μυρτώ Αλυκάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν αποκτήσει μαζί δυο αγόρια, ενώ μετά τον χωρισμό τους οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω κάνει botox γιατί μου αρέσει να…»

Ξεσπά παίκτρια του «My Style Rocks»: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που μου γράφουν ότι ο Δημήτρης Σκουλός μού φέρεται απαίσια»

Ανδρομάχη: Χαμός με τραγούδι που ανέβασε στα social media -«Θα μου στείλουν εξώδικο αν δεν το κατεβάσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα