Νίκος Μουτσινάς: «Βγαίνει λέει η φήμη ότι τα είχα με όλες αυτές και δεν με πλησιάζει άνδρας»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Μουτσινά και μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις  εκφράζει συνεχώς της αγάπη της για εκείνον.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/02), στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», προβλήθηκε ένα απόσπασμα με τη Γωγώ Γαρυφάλλου να διεκδικεί σε μια εκπομπή τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως θα τον ήθελε για σύζυγό της.

Μάλιστα, στο εν λόγο απόσπασμα την είδαμε να έρχεται και σε αντιπαράθεση για τον Νίκο Μουτσινά με την παρουσιάστρια της τηλεοπτική εκπομπής που εμφανίστηκε.

Μετά την προβολή του εν λόγο βίντεο, ο Νίκος

Μουτσίνας σχολίασε τις ατάκες των δυο γυναικών με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Και βγαίνει λέει η φήμη ότι τα είχα με όλες αυτές. Καταστρέφεται η υπόλοιπη ζωή μου, δεν με πλησιάζει άνδρας. Αλλά να είναι καλά τα κορίτσια, θα το έχω υπόψιν».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus, o Νίκος Μουτσινάς είχε εξομολογηθεί για την προσωπική του ζωή: «Αυτοπροσδιορίζομαι ως gay, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: To βίντεο με τις δίδυμες κόρες της που προκάλεσε αντιδράσεις -«Είναι πολύ επικίνδυνο και όχι παιχνίδι»

Χρήστος Πλαϊνης: Η απώλεια της αδερφής του και πώς την διαχειρίστηκε -«Προσπαθώ να αντεπεξέλθω»

Ελένη Μενεγάκη: Χόρεψε τσιφτετέλι στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου μπροστά στις σούβλες

Keywords
Τυχαία Θέματα