Νικολέτα Βλαβιανού: «Έμαθα ότι ο μπαμπάς μου πέθανε από ένα παιδάκι στο σχολείο, η μητέρα μου δεν ήθελε να μου το πει»

Για την απώλεια του μπαμπά της μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4»  η Νικολέτα Βλαβιανού.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι έμαθε για τον θάνατό του σε ηλικία 6 ετών.

«Όταν πέθανε ήμουν 4 μηνών. Ρωτούσα αλλά χωρίς πόνο ή πάθος γιατί δεν είχα την αίσθηση. Κάποια παιδάκια που χάνουν τους γονείς του στα 7-8 είναι πιο δύσκολο. Είχα και μία μαμά πολύ ανοιχτόμυαλη για την εποχή της. Δεν με περιόρισε.

Μπορεί για καλό ή κακό. Αυτό που

λένε για bullying γινόταν πάρα πολύ όταν ήμασταν πιτσιρίκια. Το είχα μάθει από ένα παιδάκι στο σχολείο που μου είπε: “εσύ δεν έχεις μπαμπά”. Το έλεγε υποτιμητικά και δεν κατάλαβα γιατί» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Εγώ ήξερα ότι δουλεύει στο Λονδίνο μέχρι τα 6-7. Δεν ήθελε να μου το πει η μαμά. Μετά ρωτούσα… Γενικά δεν ήμουν παιδί που ασχολούνταν πολύ με το τι μου λένε. Ήμουν στην τρεχάλα. Έκανα πολλή παρέα με αγόρια.

Είπα στην μαμά μου τι είναι αυτό; Γιατί μου το είπε; Είδα έναν πανικό και λέω κάτι κακό θα είναι. Είναι πολύ αθώα τα παιδιά. Η μαμά μου ξαναπαντρεύτηκε όταν ήμουν 9 χρονών», πρόσθεσε στη συνέχεια η Νικολέτα Βλαβιανού.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Παπαζήσης -Αναστασία Παντούση: Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού

Κατερίνα Καινούργιου σε Φοίβο Παπαδάκη: «20 χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση και πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»

Τζένη Θεωνά: «Μετά τον ερχομό του παιδιού υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα