Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση για την 19η επέτειο επέτειο γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη -«Είσαι η ζωή μου»

Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης!

Με αφορμή την επέτειο γάμο τους, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μια σπάνια δημοσίευσε στα social media, δείχνοντας ανοιχτά την αγάπη του προς τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,

την οποία συνόδευσε με το εξής κείμενο: «19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω, όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

Τι είχει πει ο Νίκος Χατζηνικολάου για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στη σύζυγό του

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο.

Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα, μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου σε συνέντευξή του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και είναι μαζί 21 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα