Νίκος Κοκλώνης: «Έκανα δύο ραντεβού με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά αποφάσισε να φύγει»

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας πρωινής εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι yes», με παρουσιαστές τη Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη. Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ των οποίων και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αποχώρησή της από το OPEN μετά από δύο σεζόν που βρισκόταν στην πρωινή ζώνη. Κι ενώ έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για τους λόγους που έφυγε, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ξεκαθαρίσει

το τοπίο, παρουσιάζοντας τη δική του θέση.

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το OPEN

«Σίγουρα δεν φταίει η Πηγή Δεβετζή, ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς που έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN. Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για τη σύνθεση της ομάδας και το πώς πρέπει να διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού όμως, λέω ιδέες και προτείνω πράγματα.

Όλοι ξέρουμε ότι μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται πρώτα από όλα στην ομάδα πίσω από τις κάμερες, μετά εμείς που βγαίνουμε μπροστά συμπληρωματικά και η θεματολογία. Η ομάδα πίσω από τις κάμερες φέρνει τα θέματα και δουλεύει.

Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ό,τι θα συζητούσα σπίτι μου. Όταν γίνεται σεισμός, πρέπει να το λέμε, όπως θα το συζητούσαμε στο σπίτι μας. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριές μου, δεν είμαι ο κλασικός παραγωγός. Κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης – παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης, τονίζοντας πως δεν επέβαλε αυτά τα δύο πρόσωπα στην ομάδα της.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους: «Με την Μπέττυ έκανα πράγματι δύο ραντεβού, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Παλιά της είχα προτείνει να μην έρθει στο Open, όταν είχα φύγει και να με ακολουθήσει στον Alpha παρουσιάζοντας το Style me Up, που αργότερα παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η δική μου πρόταση ήταν η Μαγγίρα να το παρουσιάσει.

Την αγαπώ πάρα πολύ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει μια άλλη πρόταση που ήταν πιο βολική και για τα οικογενειακά θέματά της και το πρόγραμμα που έχει. Και της είπα “σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί”».

«Πραγματικά δεν θέλω να είμαι αυτός που θα εμποδίσει την καριέρα συναδέλφου. Η Μπέττυ έκανε μια καλή δουλειά. Μπορεί να μην είχε τρελά νούμερα στο Open. Εγώ δεν θα την άλλαζα από εδώ.

Πήρα και την Ελένη Τσολάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα τηλέφωνο πριν συμφωνήσω με το Open. Στην Τσολάκη είπα ότι κάτι ετοιμάζω και για δέκα μέρες να μην συμφωνήσει κάπου αλλού. Αν είχα άλλον τρόπο σκέψεις θα έλεγα “ποιοι είναι στη Barking Well, αυτούς”. Ποτέ δεν το έκανα αυτό», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα