Νίκος Μουτσινάς: Τα σχόλια για την εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision – «Μούσκεμα όλα»

Σε ρυθμούς Eurovision κινήθηκε σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», μιας και δεν γινόταν να μην σχολιάσει τις χθεσινοβραδινές εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Μπορεί ο Victor Vernicos να αποκλείστηκε από τον τελικό, ωστόσο ο Ανδρέας Λάμπρου κέρδισε το εισιτήριο και θα τον δούμε ξανά το Σάββατο.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θέλησε να εκφράσει

τη συγχαρητήριά του στον 16χρονο καλλιτέχνη, που παρουσίασε το τραγούδι που έγραψε μόνος στη σκηνή της Eurovision, παρά το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε. Ο Νίκος Μουτσινάς επιβράβευσε την προσπάθειά του με τα λόγια του.

«Ο Βίκτωρας ήταν πάρα πολύ καλός χθες. Τα τραγούδια που πέρασαν δεν ήταν ότι ήταν εξαιρετικά και να πεις πω πω! Ο Victor είχε μια ωραία φρεσκάδα… Μπορεί να μην είχε την εξαιρετική άρτια φωνή, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίος, ήταν πολύ θετικό. Μπράβο αγόρι μου», ήταν τα λόγια του γνωστού παρουσιαστή.

Όσον αφορά στην εμφάνιση της Κύπρου και στον Ανδρέα Λάμπρου με το «Break A Broken Heart», ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε να πει πολλά, μιας και μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις. Ο ίδιος σχολίασε πόσο καλός ήταν και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

«Πάμε Κύπρο όπως είστε. Ωραίος και ωραίο τραγούδι. Μπράβο. Να τον χαίρεστε. Και η Κύπρος νομίζω ήταν… Tα νερά βλέπετε πίσω… Mούσκεμα όλα! Ήταν μονόδρομος νομίζω. Καλή επιτυχία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Επίσημα στη θέση του Γιάννη Λάτσιου στο ΟΡΕΝ -Η ανακοίνωση του σταθμού

Μαρία Κοζάκου για Eurovision: «Μας λυπεί το αποτέλεσμα, ελπίζαμε πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα»

 Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ζορίστηκα, ο γιος μου με πήρε από το χέρι και δε με άφηνε να φύγω»

Keywords
Τυχαία Θέματα