Ορέστης Χαλκιάς για «Maestro»: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε»

Στον καναπέ του «Dot» έκατσε ο ηθοποιός του «Maestro», Ορέστης Χαλκιάς και έκανε μια εξομολογητική συζήτηση με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Μάτσα.

Ο ίδιος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον ρόλο του σε αυτή.

«Είχαμε πάει μια μέρα με τον συμπρωταγωνιστή μου, τον Γιώργο Μπένο, να κάνουμε ένα Covid τεστ

στην εταιρεία παραγωγής που παίζαμε τότε στον “Ήλιο”. Βγάλαμε μία φωτογραφία μαζί και μετά από μερικές μέρες μας έκανε like και follow ο Παπακαλιάτης. Μπαίνουμε κατευθείαν να δούμε αν είναι το αληθινό προφίλ και μετά συνδυάζουμε ότι πριν λίγο καιρό μας είχε πει ο Αντίνοος (Αλμπάνης) ότι μας έχει προτείνει για δουλειά στον Χριστόφορο.

Μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό με τον Γιώργο ένα κείμενο για να περάσουμε casting για τη σειρά, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι του Χριστόφορου και μάλιστα ήταν για τους αντίστροφους ρόλους. Πάμε στο casting, προβάρουμε στο σκοτάδι και μπαίνει ο Χριστόφορος», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το αρχικό cast προέβλεπε τους αντίστροφους ρόλους για το ομόφυλο ζευγάρι.

«Σε κάποια φάση με δοκίμαζε με άλλα παιδιά, που ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Με το που μας είδε και κάναμε την πρώτη σκηνή, ο Χριστόφορος άλλαξε τους ρόλους. Εκεί σοκαριστήκαμε λίγο, γιατί μας ξεβόλεψε κάπως. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τον ρόλο του Σπύρου», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και η νέα καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης

Πρώην παίκτης του «MasterChef» αποκαλύπτει: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο»

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αλαβάνος

Keywords
Τυχαία Θέματα