Πάνος Καλίδης – Λεάννα Μάρκογλου: Παντρεύονται! Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου παντρεύονται! Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τριών παιδιών, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε εκείνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η γνωστή make up artist εξομολογήθηκε πως η πρόταση γάμου έγινε λίγο πριν φύγει ο Πάνος Καλίδης για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συμμετάσχει στο «I’m a Celebrity, get me out of here». Ο τραγουδιστής τήρησε την παράδοση και της έδωσε δαχτυλίδι, χωρίς, όμως να γονατίσει, όπως είθισται.

Η Λεάννα Μάρκογλου για την πρόταση
γάμου από τον Πάνο Καλίδη

«Είχαμε πάει τελευταία μέρα να προσκυνήσουμε σε ένα μοναστήρι κοντά στο σπίτι μας και είχε ολονυχτία, οπότε γυρίσαμε πολύ αργά στο σπίτι. Εκείνος γύρω στις 3 έπρεπε να φύγει. Μου είπε “αγάπη επειδή το έχω μαζί μου δύο μήνες και δεν ξέρω πώς να στο δώσω, πάρτο” και μου έδωσε το δαχτυλίδι.

Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, κάθισε δίπλα μου και μου είπε ότι θέλει να γίνω γυναίκα του. Ήταν πολύ αμήχανο, δεν ήξερε πως να το κάνει. Μέσα στο δαχτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας. Αυτό ήταν που με συγκίνησε πολύ και κλαίγαμε και οι δύο.

Δεν έχουν κλείσει ημερομηνία. Δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Μας νοιάζει να πάρουμε την ευλογία χωρίς πολλά πολλά. Οι κόρες μου είναι πολύ χαρούμενες, θέλουν να το ζήσουν πιο πολύ από εμένα», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Χρονοπούλου: Σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

 Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το απαράδεκτο σχόλιο που έχει ακούσει επειδή δεν έχει κάνει παιδί

 Έγκυος η Αφροδίτη Σκαφίδα! Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

Keywords
Τυχαία Θέματα