Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» το πρωί της Τετάρτης και αναφέρθηκε στον τελικό του «Survivor All Star». Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων παρευρέθηκε στα δύο live που πραγματοποιήθηκαν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και παρακολούθησε από κοντά το φινάλε.

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος των συμμετεχόντων να έδωσε το «παρών» στον τελικό, ωστόσο πολλές ήταν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν από εκπομπές και sites. Οι παίκτες

που αποβλήθηκαν, αλλά και κάποιοι που έφυγαν στους πρώτους μήνες θέλησαν να απέχουν από τον τελικό.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του OPEN πως ούτε εκείνος ήθελε να παραστεί στον τελικό, ωστόσο η παραγωγή του «Survivor All Star» τον υποχρέωσε να πάει, μιας και έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο.

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για την υποχρέωση να παραστεί στον τελικό του «Survivor All Star»

«Ήταν μια επώδυνη για μένα εμπειρία. Και μην πει κανείς “τότε, γιατί πήγες;”. Υποχρεώθηκα να πάω, γιατί μου είπαν ότι “έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και πρέπει να έρθεις”, δεν ήθελα να πάω. Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά, εγώ δεν ήθελα να είμαι. Εάν είχα τη δυνατότητα, δεν θα πήγαινα.

Είμαι ο παίκτης που ήμουν ο λιγότερο επιθυμητός στην ομάδα μου, με έβγαλαν από την πρώτη εβδομάδα. Με έβαζαν να παίζω με τους νικητές του Survivor, με τον Σάκη και τον Στάθη και μετά μου έλεγαν ότι δεν είμαι καλός. Εγώ είμαι παίκτης ριάλιτι και το είχα πει στην παραγωγή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έγραψαν ότι το στρουμφάκι μπαίνει στη Βουλή»

 Σάκης Κατσούλης: «Δεν είναι γκρινιάρα η Μαριαλένα, είναι ο άνθρωπος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα