Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

H Ελένη Τσολάκη την ερχόμενη Τετάρτη (4/10) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Open με την καινούργια καθημερινή εκπομπή της, το «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ».

Σήμερα (27/9), ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της παρουσιάστριας, μέσω της οποίας γνωστοποίησε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Πρεμιέρα για το «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 09:50 στο Open και η Ελένη Τσολάκη μαζί με την παρέα της θα γίνει η απόλυτη, νέα

ΣΟΥ καθημερινή συνήθεια!

Η Ελένη Τσολάκη με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της, θα μας λέει καθημερινά καλημέρα, κρατώντας μας την καλύτερη παρέα, με ένα «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» που θα τα έχει όλα!

Στο πλευρό της Ελένης θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για να μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους…σχόλιο!

Η πιο δυνατή ομάδα έρχεται στις οθόνες μας και θα μας δίνει τον ρυθμό της ημέρας! «ΣουΣου» για όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, «ΣουΣου» στο τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και στον κόσμο της showbiz, «ΣουΣου» στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, «ΣουΣου» με αγαπημένα πρόσωπα και «ΣουΣου» στις εκπλήξεις και τις ανατροπές!

«Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» : Η νέα πρωινή εκπομπή του OPEN, με την Ελένη Τσολάκη καθημερινά στις 09:50.

«Με φοβίζει πάντα ο ανταγωνισμός. Καθένας μας στη δουλειά έχει αυτό το άγχος με τα νούμερα. Το θέμα είναι να μη σου αλλάζει όλη σου τη ζωή και να μην είναι αυτοσκοπός της ύπαρξής σου για το υπόλοιπο της ημέρας», είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες η Ελένη Τσολάκη, μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Νέα κόντρα μετεωρολόγων: Τι συμβαίνει με την κακοκαιρία στη χώρα;

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Θέμης Κανέλλος: Πήρε απαλλαγή από τον στρατό -«Έβαλα τη φούστα μου και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα