Τριαντάφυλλος σε Βανέσα Αδαμοπούλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς για να ξέρει κι ο κόσμος»

Στo «Καλοκαίρι yes» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/7) η Βανέσα Αδαμοπούλου και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της, τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευτυχώς! Ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανέφερε σε κάποιο σημείο της συζήτησης  η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η
αιφνιδιαστική ερώτηση του Τριαντάφυλλου στη Βανέσα Αδαμοπούλου και η απάντησή της

Μάλιστα, τότε ήταν που ο Τριαντάφυλλος της έκανε μια αιφνιδιαστική ερώτηση: «Ρε συ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;».

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος! Θα πει η Μαριάντα. Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;», του απάντησε η τραγουδίστρια, μη κρύβοντας την αμηχανία της.

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου. Αγάπη μου, είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε», απάντησε ο Τριαντάφυλλος, με τη Μαριάντα Πιερίδη να προσπαθεί να στη συνέχεια να… «ελαφρύνει» την ατμόσφαιρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 17:56′

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Canadair στην Κάρυστο κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης – Αγνοούνται οι δύο πιλότοι

Μαρέβα Μητσοτάκη σε Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα