Ρούλα Ρέβη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα παιδιά της ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας. Η γνωστή φωτογράφος πριν από έξι χρόνια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, καρποί του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα, τα οποία, βέβαια, γεννήθηκαν πρόωρα.

Έτσι, μπήκαν στη θερμοκοιτίδα, με τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα να περνούν μια δύσκολη περίοδο μέχρι να πάρουν τα μωρά τους στο σπίτι. Έχοντας βρεθεί σε

αυτή τη θέση, η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που περνούν παρόμοιες καταστάσεις.

Η Ρούλα Ρέβη, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες ζωής των παιδιών της. «Μια μαμα μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε ! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ, σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Ποιοι είπαν «όχι» και ποιοι δέχτηκαν την πρόταση για το reality επιβίωσης

 Χριστίνα Παππά: «Το μετάνιωσα που έφυγα από την Ιταλία -Εδώ κάνουμε μια μικρή επιτυχία και καβαλάμε καλάμι»

 Συγκλονίζει η Ειρήνη Μουστάκα που πυροβολήθηκε στο Πολυτεχνείο: «Κράτησα τη σφαίρα που διαπέρασε το πρόσωπό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα