Ρουμελιώτη για Πρίαμο: «Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά…»

Το βράδυ της Δευτέρας 10/7 πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι ο Ημιτελικός του «Survivor All Sta». Σε αυτόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιοι δύο παίκτες θα κονταροχτυπηθούν στον σημερινό Τελικό για τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε αρχικά λίγο μετά την έναρξη του Ημιτελικού πως στην 4η θέση τερμάτισε ο Μάριος Πρίαμος, ενώ λίγο πριν το τέλος της βραδιάς αποκάλυψε πως την 3η θέση κατέκτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Έτσι, στον μεγάλο Τελικό η «μάχη» θα είναι ανάμεσα στους Νίκο Μπάρτη και Σάκη Κατσούλη.

Λίγες

ώρες πριν ανακοινωθεί το όνομα του νικητή, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί» και μίλησαν -μεταξύ άλλων- για τα συναισθήματά τους που έφτασαν μέχρι την πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό. Παράλληλα, απάντησαν και για το ποιον βλέπουν να κατακτά τον τίτλο.

Όσα είπαν Πρίαμος – Ρουμελιώτη στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης για εμένα, έχει αποδείξει ότι είναι υπόδειγμα και αθλητή, και ανθρώπου αλλά και συντρόφου», τόνισε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον αγαπημένο της.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εμένα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης και να ακούσω το όνομα ‘Σάκης Κατσούλης’».

Τότε, ο Μάριος Πρίαμος είπε με τη σειρά του: «Εγώ θα σας πω και για τα δύο παιδιά κάτι. Με τον Νίκο είμαι μαζί από την πρώτη μέρα, από το ξενοδοχείο. Δεν αλλάξαμε ποτέ ομάδα ήμασταν πάντα μαζί. Ο Σάκης από την άλλη είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά που έχει περάσει από το παιχνίδι. Ο τρόπος συμπεριφοράς, προσέγγισης και σκέψης ήταν εξίσου καλός. Εγώ απόψε το βράδυ στηρίζω το σύνολο του παιχνιδιού και αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το αξίζει και ο Νίκος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους δύο».

Επιπρόσθετα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε και για το αν ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο «Καζανόβας» του «Survivor All Star», απάντησε στη συνέχεια: «Όχι δεν ήταν. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά νομίζω το ξεπέρασε. Νομίζω ότι το διαχειρίστηκε άψογα για εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα