Της Αγάπης Μαχαιριά: Πέθανε η Υβόννη Μεταξάκη

Η Υβόννη Μεταξάκη «έφυγε» από τη ζωή, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους της. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς «Της Αγάπης Μαχαιριά» άφησε σήμερα την τελευταία πνοή της.

Την πολύ δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποχαιρέτησε τη σπουδαία καλλιτέχνιδα, γράφοντας δυο λόγια για τη ζωή

της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετάει την Υβόννη Μεταξάκη

«Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον Καλλιτεχνικό μας χώρο…Έφυγε από κοντά μας μια σημαντική ηθοποιός που διέπρεψε και ως σεναριογράφος πολλών σειρών… Η δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας “Της Αγάπης Μαχαιριά” η ευγενική και χαμογελαστή Υβόννη Μεταξάκη.

Ταξίδεψε στο φως… Την γνώρισα στις πρώτες μου μεταγλωττίσεις (αφού ήταν και μία από τις πιο αφόρητες φωνές των κινουμένων σχεδίων) στο “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” κι ήταν πάντα δίπλα σε μας τους νεώτερους… Ενεργός ηθοποιός στο Θέατρο και σε πολλές σειρές στην τηλεόραση…

Τελευταία της επιτυχημένη εμφάνιση στην σειρά “Χωρίς όρια”… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Υβονη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμα:

 Ίσμα Τουλάτου: Συγκινεί το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ – Τα τελευταία λόγια πριν καταρρεύσει

 Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός;

Keywords
Τυχαία Θέματα