Δόμνα Μιχαηλίδου: Απαντά εκ νέου για την κόντρα με τον Στέφανο Κασσελάκη -«Ήμασταν συμμαθητές, το ότι με έσβησε από το βίντεο είναι το λιγότερο»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο πολιτικό πεδίο, με πρωταγωνιστές τη Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης παρευρέθηκε στις 27/9 στο ΕΕΕΕΚ εκεί όπου τον υποδέχτηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν. Σε ανάρτηση που έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«έσβησε» τη Δόμνα Μιχαηλίδου από το πλευρό του με τη χρήση μοντάζ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, λέγοντας πως η Δόμνα Μιχαηλίδου παρευρέθηκε ενώ ήταν ακάλεστη. Βλέποντας την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, η Υφυπουργός Παιδείας αποφάσισε να τοποθετηθεί, εκφράζοντας τη θέση της.

Μερικές ώρες μετά το εν λόγω συμβάν, η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και απάντησε εκ νέου στους ισχυρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας αρχικά πως «το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι ότι ένας πολιτικός της δικής μου της γενιάς έρχεται σε σχολείο και κάνει εξαγγελίες ‘θα βρω νέα αίθουσα, θα βάλω air condition’. Η δική μου η γενιά έχει άλλο χρέος. Αυτό το χρέος δεν είναι να επικοινωνήσει».

Και συνέχισε: «Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται μία δημόσια δομή της χώρας. Έχω καθήκον, χρέος, να είμαι εκεί στη συζήτηση που έχει με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς».

«Όταν πριν από τρία χρόνια είχε κάνει επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Ουπουργός μου πήγε σε 30 σχολεία της Θεσσαλίας την προηγούμενη ημέρα, χωρίς κάμερες», τόνισε στη συνέχεια η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Παράλληλα εξήγησε ότι «το συγκεκριμένο Εργαστήρι στην Καλλιθέα άνοιξε πριν από 5 χρόνια, από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε ότι «ήμασταν συμμαθητές με τον Κασσελάκη, γνωριζόμαστε από οκτώ χρόνων».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα