Σάκης Κατσούλης: Παράφορα ερωτευμένος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου»

Ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Οι πρώην παίκτες του Survivor μπορεί φέτος – γι’ ακόμα μια χρονιά – να πέρασαν δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο επέστρεψαν στην Αθήνα ευγνώμονες για όσα έχουν και σίγουρα πιο πλούσιοι, μιας και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ο Σάκης Κατσούλης, μάλιστα, στέφθηκε για δεύτερη φορά νικητής, ζώντας το απόλυτο όνειρο! Βέβαια, παρά

την επιτυχία, ο ίδιος παίρνει τη μεγαλύτερη χαρά από τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αποτελεί στο στήριγμά του και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της.

Ο επιχειρηματίας έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μη κρύβοντας τα συναισθήματα που νιώθει γι’ αυτή. Ο ίδιος είναι πολύ ερωτευμένος με την κοπέλα του και το παραδέχεται δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ανάρτησή του για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε τους διαδικτυακούς φίλους του να «λιώσουν».

Όσα έγραψε ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«My favourite love story is our story”! Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με αγάπη και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά!

Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!», έγραψε στην τρυφερή εξομολόγησή του ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους!

 Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στο “Στην υγειά μας” πολλές φορές δεν περνούσα καλά»

 Τατιάνα Στεφανίδου: Αναπολεί τις στιγμές στη Νέα Υόρκη με την κόρη της – «Μου λείπεις ήδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα