Σάκης Ρουβάς: Οι φωτογραφίες με τη μικρότερη κόρη του και το μήνυμα για τις γυναίκες

Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα ήταν η χθεσινή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» από μηνύματα και φωτογραφίες.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, αφού μόνο στην οικογένειά του υπάρχουν τέσσερις γυναίκες που αγαπά και τον κάνουν χαρούμενο. Η μητέρα του, η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, και οι δύο κόρες του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα και γεμίζουν φως την καθημερινότητά τους.

Με

αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες με τη μικρότερη κόρη του, Αριάδνη, και έτσι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Αριάδνη στα πρώτα χρόνια της ζωής της, ενώ η δεύτερη είναι τραβηγμένη πρόσφατα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

«Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο.

Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν. (Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

 Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας – «Βάλαμε ένα “λουλούδι” εκεί μέσα και μας το γύρισαν σε άσπρο κουτί»

 Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στους επικριτές του για τις «χαμογελαστές» φωτογραφίες στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη

Keywords
Τυχαία Θέματα