Σάκης Τανιμανίδης: Απαθανατίζει τις δίδυμες κόρες του στο πλοίο – «Τανιμαδάκια»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες ημέρες απέχουν από τα social media, παρακολουθώντας – όπως κι όλοι οι Έλληνες – σοκαρισμένοι τις φωτιές να καίνε δασικές εκτάσεις, να σκοτώνουν ζώα και να κάνουν στάχτη ανθρώπινες περιουσίες.

Το γνωστό ζευγάρι από τον περασμένο Μάιο βρίσκεται στην Αντίπαρο μαζί με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τη βαβούρα της πρωτεύουσας. Ωστόσο, συχνά – πυκνά είτε ο ένας είτε ο άλλος ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα για

τις ανάγκες των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία με τις κόρες του από το πλοίο. Ο παρουσιαστής είχε καιρό να μοιραστεί με τους followers του στιγμιότυπα από την προσωπική ζωή του, μιας και είχε αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του. Ωστόσο, η οικογένειά του είναι πάντοτε προτεραιότητα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαθανατίζει τις κόρες του ενώ χαζεύουν το απέραντο γαλάζιο και είναι δύο γλύκες. Ο ίδιος είναι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος πατέρας, που έχει μεγάλη αδυναμία στην Αριάνα και τη Φιλίππα.

Ο παρουσιαστής απέφυγε να βάλει κάποια λεζάντα, μιας και μία εικόνα χίλιες λέξεις, ωστόσο πρόσθεσε το hashtag «Τανιμαδάκια».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζωρτζίνα Λιώση για το Μάτι: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ, κάηκε το σπίτι μας»

 James Καφετζής – Ρόδος: Η φωτιά έκαψε το αυτοκίνητό του; Η ανάρτησή του

 Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Keywords
Τυχαία Θέματα