Σοφία Μουτίδου: Πέθανε ο πατέρας της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός βιώνει ένα μεγάλο πένθος, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της.

Την πολύ δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube. Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή και δημοφιλής στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, συνεπώς προτίμησε να μοιραστεί εκεί την απώλεια του πατέρα της.

Ο ίδιος άφησε την τελευταία πνοή του την Κυριακή 21 Μαΐου,

την ημέρα δηλαδή που είχαμε τις εκλογές.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Σοφία Μουτίδου είχε αναφέρει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, ότι ο πατέρας της είχε άνοια και βρισκόταν στο γηροκομείο. Η ηθοποιός είχε ξεσπάσει, μάλιστα, καθώς λόγω του κορονοϊού δεν άφηναν εκείνη και την κόρη της να δουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Όσα είχε πει η Σοφία Μουτίδου τον Μάρτιο το 2022

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό… Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με πιστοποιητικά εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Δεν μπορούμε να τον δούμε σε αυτή τη φάση του κορονοϊού λέει. Πρέπει λέει ένας ένας. Mε βάση ποια λογική προϋπόθεση ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι και έχουμε κάνει και rapid της ίδιας ημέρας;

Τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουμε τους γονείς μας από τη τζαμαρία, πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Και δεν βγαίνει ένας να πει ότι αυτά είναι παράλογα; Τι ένας ένας ρε; Τι ένας ένας γ@μω το μ@@@νι μου μέσα; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Γιατί ένας ένας;

Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Και δεν κάνει να είμαστε δύο άτομα… Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό. Έλληνας, ξένος, παγκόσμιος; Χ@στηκα».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

 Συγκινεί ο Δημήτρης Λάππας: «Πέρασα ένα λούκι, έπαιζε 50% να έχω κακοήθεια»

 Survivor All Star: «Λυγίζουν» οι παίκτες βλέποντας τους συγγενείς τους – Η συγκίνηση και τα κλάματα

Keywords
Τυχαία Θέματα