Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί μετά τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χτεσινοβραδινό (27/6) επεισόδιο του «Survivor All Star».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του από το reality επιβίωσης, ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας ανέφερε συγκινημένος:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί

έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου.

«Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου».

Ο παίκτης που βλέπει την πόρτα της εξόδου μετά τον Ηλία Μπόγδανο

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η παίκτρια που θα δει την πόρτα της εξόδου μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο, η ίδια θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 125. 000 ευρώ, αφού έκατσε στο reality επιβίωσης 25 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Σάββας Πούμπουρας: Έβγαλε βιαστικά το μικρόφωνό του on air -«Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός διαγνώστηκε με τη νόσο πάρκινσον: «Έχω τρέμουλο στα χέρια και στο στόμα»

Ματίνα Παγώνη: Κατακεραυνώνει τον Θάνο Τζήμερο -«Ντροπή του! Ένας πραγματικός άνδρας δεν γράφει ποτέ μία τέτοια έκφραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα