Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Η Σταυρούλα  Χρυσαειδή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και απάντησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι όσα ακούστηκαν για την περιβόητη σχέση που είχαν μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια ξεκαθάρισε πως οι δυο τους είναι απλά και μόνο φίλοι, ενώ τόνισε πως όσα ειπώθηκαν για εκείνους ίσως να ήταν προϊόν στρατηγικής.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη, με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και εξακολουθούν να κάνουν παρέα και εκτός αυτού.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά για τον
Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει γίνει τίποτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζω τα προσωπικά μας δε πρέπει να αφορούν κανέναν και ειδικά για παίκτες του παιχνιδιού. Μάλλον απλά θέλανε να κάνουν κάποιο ντόρο. Δε ξέρω. Μπορεί να ήταν μια στρατηγική και αυτό.

Μπορεί να υπάρξει και μια φιλία μεταξύ αγοριού και κοριτσιού. Δεν είναι πάντα το ερωτικό στη μέση. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν μόνο δυο εβδομάδες στην ίδια ομάδα. Μετά, κάναμε ξανά παρέα προς το τέλος και ότι υπήρχε μεταξύ μας ήταν καθαρά φιλικό», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σχετικά με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τις φήμες που την ήθελαν να του έχει εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια απάντησε:

«Δεν είπα ποτέ στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αν είχε συμβεί όλο αυτό που λέγανε, θα έπρεπε να είχε ενοχλήσει εμένα και όχι κάποιον άλλο παίκτη. Αν είχε γίνει κάτι, θα έπρεπε να ενοχλήσει εμένα, όχι κάποιον άλλον παίκτη.

Με τον Στέλιο εννοείται ότι κάνουμε παρέα, τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι από τα άτομα που ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω στην άκρη όσα έλεγαν τότε και είδα έναν Στέλιο πραγματικά υπέροχο».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Πιλίδης: Σοκ για τον αθλητή – Έσπασε τον θώρακά του

 Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Φωτογραφία

 Σάκης Κατσούλης: «Λύνει» τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο μετά το άδειασμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα